Oczekiwanie na odpowiedź do 2 lat.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Oczekiwanie na odpowiedź do 2 lat. » Motoryzacja i transport » Narzędzia warsztatowe

Narzędzia warsztatowe

Posts 1 to 7 of 7

1

Witam! Poszukuję dobrych narzędzi do warsztatu. Czy ktoś wie gdzie najlepiej takie kupić? Będę wdzięczny za porady.

0

2

Sprawdź sobie dobre narzędzia warsztatowe od hazet. Mam takie u siebie i bardzo sobie chwalę.

0

3

Ja swoje zestawy narzędzi kupowałem na allegro powiem ci że są dobre korzystam z nich od 8 miesięcy i nie narzekam.

0

4

No ja też chciałem a wiecie może jakie firmy są dobre na rynku i w miarę drogie bo im droższe tym lepsze jakościowo jak dla mnie tanich nie warto brać

0

5

Ja też szukałem ale kupiłem jakieś no name 3 lata temu i do teraz je mam wiec nie wiem czy firma to taki ważny aspekt w kluczach

0

6

mogą ci się przydać łańcuchy transportowe. lepiej mieć dobrze wyposażony warsztat. dobre łańcuchy widziałem na www.rybinski-stal.pl, nie jest to duży koszt a lepiej się zaopatrzyć bo nigdy nie wiadomo jakie auto klient odstawi do naprawy.

0

7

agfwafaww

0

You are here » Oczekiwanie na odpowiedź do 2 lat. » Motoryzacja i transport » Narzędzia warsztatowe